Thisted Motor Compagni

Thisted Motor Compagni A/S er autoriseret forhandler af Ford og Suzuki. Thisted Motor Compagni A/S er af Ford Danmark også udnævnt som Erhvervscenter i området. Dermed har vi hele Fords bilprogram.
Vi er et moderne bilhus, hvor vi pt. er 26 medarbejdere ansat. Som sikkerhed for, at vi holder den høje standard, modtager vi flere gange årligt uanmeldte besøg af Dansk Teknologisk Institut, og vores reparationer af skadede biler bliver ofte kontrolleret af FDM.
Derudover gennemfører vores importører til stadighed kundetilfredshedsundersøgelser. Dette er blandt andet din sikkerhed for god & sikker service.
Som et eksempel på dette fik vi i 2008 tildelt "THE CHAIRMAN´S AWARD" som er en pris der gives for kundetilfredshed - største fremgang indenfor service. Dette er noget vi er stolte af, især fordi kravene fra kunderne stiger hele tiden. De vil have kvalitet, både når de kigger, handler, og efterfølgende sender bilen til service. Så service, kvalitet, og seriøsitet er vore nye nøgleord hos Thisted Motor Compagni A/S.
Desuden har vi selvfølgelig også alt det nyeste elektroniske udstyr og specialværktøj der er nødvendig for at servicere og reparere bilerne i dag. Som kunde hos os er din bil altid i trygge hænder. "Det behøver jo ikke at være dyrt, fordi det er godt".