MTH Biler

Vi har fem butikker i henholdsvis Nykøbing Mors, Thisted, Brovst, Løgstør og Aars. Vi er omkring 90 ansatte. Vi har forhandlet Toyota siden 1963.
Vi er lokale og vi sætter pris på vores lokalområder!
Det vigtigste i vores fem forretninger er vores kunder. Vi ønsker fuldkommen tilfredse kunder, der kommer igen og igen.
Vi har dygtige og engagerede medarbejder, som alle gør deres yderste for at yde en god service for vores kunder.
Vores medarbejdere er altid klar til at møde dig og den bil med et smil og en god betjening.
Vi sælger biler, reservedele og tilbehør af høj kvalitet. Ligesom det arbejde vi udfører på vores værksteder er af høj kvalitet.

Miljø
Hos MTH Biler har vi også sat miljøet på dagsordenen. Derfor er vi ISO14001 miljøcertificeret og har iværksat en række initiativer, som sikrer den bedst mulige genanvendelse og forsvarlige destruktion af miljøskadelige stoffer. Læs om vores miljøpolitik her.

Historien om Nykøbing Mors
Søren Nielsen A/S startede i 1967 i Flade, som er en landsby på Nordmors. Her blev solgt både nye og brugte Toyota’er og repareret biler på værkstedet. I 1981 flyttede firmaet til Fruervej i Nykøbing, hvor det stadig er beliggende. Her drives også en F24 tankstation med tilhørende butik.

Historien om Thisted
Toyota Thisted blev en del af Søren Nielsen A/S i januar 2009. Det er beliggende på Silstrupvej i udkanten af Thisted by (Toyota rundkørslen), hvor det har ligget i mange år.

Historien om Brovst
Da Toyota kom til Europa i 1963 startede Viggo Stensgaard forhandling af Toyota i Halvrimmen. I 1979 overtog Per Corlin og Ole Bak forretningen som i mange år hed Corlin & Bak I/S. Forretningen i Halvrimmen er en af Danmarks ældste Toyota bilforhandlere.

Historien om Løgstør
Det hele startede i Østerbrogade i 1956, hvor Jørgen Larsen startede bilforretning. Han flyttede til Aalborgvej i 1978 og startede forhandling af Fiat. I 1978 startede forhandling af Toyota hvor Per Hannesbo og Christian Gregersen blev medejere. De overtog forretningen i 1998.I 2002 valgte Toyota i Brovst og Toyota i Løgstør at slå sig sammen til firmaet Hanherred & Himmerland Biler A/S. De købte kort tid derefter afdelingen i Aars.

Historien om Aars
Ove Frimor startede med forhandling af Toyota i 1981og flyttede i 1986 til lokalerne på Hjortkærvej, hvor butikken ligger i dag.

Vi glæder os til at se dig i vores butikker!