Aktivitetskalender

Kalenderen opdateres løbende med oplysninger om møder, udvidet åbningstid og arrangementer - naturligvis vores egne aktiviteter men også andre aktører, hvis vi er orienteret. Det er altid den aktuelle version du finder her. 

Se mere

Smag på Thy

De kommunale midler til detailhandlen i Thy har de tre handelsstandsforeninger i Hurup, Hanstholm og Thisted i bred enighed og med stor opbakning fra Thisted Kommune og Thy Erhvervsforum, besluttet at bruge på projektet og visionen, som vi har døbt VI ELSKER THY. Som en del af projektet afholdes fødevaremarkedet "Smag på Thy" i Thisted d. 1. juni.

Se mere

Deltag i Forårsparaden 2019

Til årets forårs by night har vi igen i år Forårsparade. Vi håber, I er klar på at skabe den sammen med os og give byen masser af liv! 12. april er deadline for tilmelding, hvis man ønsker at få sit navn med i speak.

Se mere

Aktivitetspulje

I aktivitetsudvalget håber vi, der er endnu flere, der har lyst til at engagere sig en lille smule mere - og være med til at skabe endnu flere ideer - endnu mere byliv - endnu flere steder i byrummet. Læs mere og søg tilskud til jeres ide her.

Se mere

Gågaderegulativ

Thisted Handels- og Industriforening har arbejdet for at få fjernet gebyrerne i forbindelse med butikkernes udstillings- og udeserveringsarealer. Det er lykkedes med dette nye gågaderegulativ. Butikkerne skal fortsat søges om tilladelse til anvendelse af arealerne. 

Se mere