Konpap

Redoffice Konpap A/S er landsdelens største virksomhed inden for produkter til kontoret, til kantinen, til forretningen, til virksomheden, til ... ja, hvor som helst. Næsten. Vi tør godt sige, at vi har alt. Hvis vi alligevel ikke skulle have alt,
så ved vi i hvert fald, hvor vi hurtigt kan skaffe det.

"Konpap" er en sammentrækning af ordene kontor og papir.
Virksomheden blev grundlagt i 1998 med adresse i Thisted. I 2001 flyttede virksomheden til de nuværende lokaler på Industrivej, og allerede året efter blev Kontoreksperten Lemvig/Thisted opkøbt. Firmaet kom dermed et stort skridt nærmere målet om at være landsdelens førende totalleverandør af alle almindelige forbrugsvarer
til den moderne og kvalitetsbevidste virksomhed. Redoffice Konpap A/S er medlem af den frivillige indkøbskæde OSD (Office Supplies Denmark). For kunderne betyder det, at vi altid er i stand til at tilbyde vore kunder de helt rigtige produkter til de bedste priser.

I 2006 blev vi en del af samarbejdskæden Redoffice, og navnet blev ændret fra Konpap til Redoffice Konpap A/S. I Redoffice-regi sikres den fælles landsdækkende markedsføring, men samtidig bevarer hvert medlem deres selvstændighed i hverdagen.

Vi beskæftiger i dag 28 medarbejdere, heraf to i afdelingen i Lemvig. Det betyder, at vi er tæt på kunderne. Vi kender dem, deres ønsker og behov og er derfor i stand til at give en målrettet rådgivning og ekspedere hasteordrer hurtigt og effektivt.