Som medlem får du

Et medlemsskab er en investering i byens og din virksomheds fremtid. Dertil har man som medlem en række fordele.

Jeres egen profilside

Alle medlemmer bliver fremhævet med kontaktinfo, billeder og tekst på deres individuelle profil-side på byens velbesøgte hjemmeside, som også indeholder mange øvrige informationer byens kunder søger.

Relevant medlemsinfo

Som medlem modtager man løbende relevant information om aktiviteter, nyheder og tilbud direkte pr. mail på medlemsinfo

Adgang til byens gavekortsordning

Som medlemsbutik har man muligheden for at blive en del af byens gavekorts-ordning som administreres af Sparxpres gennem et samarbejde med andre byer i "Shop i City". Gavekortsordningen har i Thisted en omsætning på over 2 mio. pr. anno. Det koster butikken et kursfradrag på 5% hver gang en kunde anvender et gavekort i jeres butik. Gavekortet kan pt. bruges i 60 af byens butikker. 

THi rabatter på annoncering i Nordjyske Medier

Nordjyske Medier er en rigtig vigtig og lokal samarbejdspartner for Thisted Handels- og Industriforening og vi sætter stor pris på deres opbakning. I forbindelse med vores store arrangementer i løbet af året, tilbyder Nordjyske Medier THi-kampagne-priser på annonceringen og der er også gode THi-rabatter på annonceringen udenfor kampagner. THi-rabatten kan ikke anvendes sammen med andre rabatter og individuelle aftaler.

For at høre nærmere om dine muligheder kan du kontakte Tina Majgård fra Nordjyske på tlf. 28 94 93 02 

50% rabat på julebelysningsbidrag

Vi investerede i ny smuk og moderne julebelysning i 2015 og sammen med opsætningen løber den samlede udgift op i over 100.000 kr. om året. Knap halvdelen af denne udgift forsøges dækket af et julebelysningsbidrag fra alle berørte butikker i byen. Ikke-medlemmer opkræves 1.000 kr. + moms i julebelysningsbidrag mens medlemmer får 50% rabat og opkræves 500 kr. + moms.  

Medlemsarrangementer 

Der afholdes medlemsmøder minimum 2 gange årligt og dertil generalforsamling med middag i februar. Møderne byder udover informationer og lidt lækkert til ganen, også på inspiration og mulighed for at mødes med kolleger i byen og udveksle erfaringer og ideer.

Mulighed for indflydelse

På medlemsmøder og i foreningens frivillige aktivitetsudvalg har alle mulighed for at få indflydelse på foreningens prioriteringer og beslutninger. Alle medlemmer kan også stille op til valg til bestyrelsen på den årlige generalforsamling.

Medlemsmærkat 

Vi synes et medlemsskab er værd at skilte med! Derfor får alle medlemmer naturligvis et medlemsmærkat, der gør det tydeligt for alle, at din virksomhed støtter byens byliv.

Vil du også være med?

For nærmere information eller indmeldelse kontakt Handelsstandchef Michael Vendelbo 

Mail: michael@thistedby.dk 

Tlf: 23 47 70 50