Ab Aluminium

ab Aluminium A/S er en ordreproducerende virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede aluminiumprodukter. Vi producerer kurve til lifte, porte, trækbomme til fly, dele til vindmøller, kørestolsramper, julepynt og brugskunst, vinkler til vinduer, laboratorieudstyr, dele til hospitalssenge m.v. Udover aluminiumsbearbejdning beskæftiger vi os også med overfladebehandling: Anodisering/eloxering samt teflonbelægninger.

Ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montagearbejde og pakning af produkterne direkte for slutkunden. Vi har kunder inden for mange brancher: Elektronikindustrien, transportsektoren, bygge og anlæg, flyindustrien, handicapsektoren m.v. Vore 50 medarbejdere er alle højt specialiserede. Uanset om opgaven er et helt enkelt produkt eller mere komplicerede og sammensatte produkter, går vi efter innovative og effektive løsninger. 

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.