Efterårsferie

14. - 20. oktober 2019

Vi har aktiviteter mange af dagene i efterårsferien. Vi holder nemlig Kids Week i hele efterårsferien, og lørdag den 19. oktober får vi naturligvis besøg af Gråskæg.

Mandag d. 15. oktober - Græskarlygter

Kom og lav din egen græskarlygte sammen med Thisted FDF og Thisted Handels- og Industriforening.

Se mere

Tirsdag d. 16. oktober - Don Carlos Kuffert Show

Klovnen Don Carlos laver sjov i gågaden, når han er ude at lufte sin dresserede karklud. Og pas på Don Carlos elsker at tage gas på børn og voksne, hvor han møder dem. Du kan finde ham i gågaden i perioder mellem kl. 13-16.

Onsdag d. 17 oktober - Mimeren SOLO

Mimeren SOLO er en gade mimer. Det er gadens frække dreng, der laver sjov spas, med alt og alle han møder på sin vej rundt i byen. Du kan finde ham i gågaden i perioder mellem kl. 13-16.

Torsdag d. 18 oktober - Fakir Ali Falafel

Mød Tryllekunstneren Fakir, her vil mystisk rør fra Kina, en flaskeånd, sabelsslugning, ildpustning, og sidst men ikke mindst ” det flyvende tæppe” hvor Fakir vil få et menneske til at svæve frit i luften. Du kan finde ham i gågaden i perioder mellem kl. 13-16.

Fredag d. 19 oktober - Skipper Skæg

Skipper Skæg har sejlet rundt på de syv verdens have (ihvertfald i sin fantasi), og det selvom han er ikke så glad for vand - og da slet ikke vand som man skal sejle på! 

Find ham rundt I byen og kl. 15.00 på scenen på Store Torv.

Lørdag d. 20 oktober - MD Duo

Kom og hør det populære band MD-Duo der vil være musik til enhver smag. Vi har musik der henvender sig til det yngre publikum, ældre publikum og alt derimellem! – Det spiller bare.

 

Mød dem på Store Torv fra kl. 11-14.

Bytoget oktober 2018

Vores fine bytog kører hver dag i efterårsferien rundt i byens gader med afgang fra Store Torv. Turen tager ca. 15-20 minutter og koster kun 10 kr. for både store og små.

Se mere

Vi håber på godt vejr

Der sker mere

Der sker meget mere i Thisted