Biler og gode sild

5. maj 2018

Store Torv

En lang række af byens mange bilforhandlere fylder Store Torv med et flot udvalg af de nyeste bilmodeller og byder dermed på en enestående chance for at se et udvalg fra flere forhandlere på samme tid og sted. Kom og se biler fra Ejner Hessel, Haaning Automobiler, Citroén, LD-AutoThisted Motor Compagni og Thybo-biler

I flot samarbejde med Føtex, J.P. Jacobsen Centeret, Nordvest Telt og Serviceudlejning og Lions Club Thisted kan vi sammen med biludstillingen byde på kaffe og skønne gratis rundstykker fra Føtex på Store Torv kl. 8.30-10.

Når klokken bliver 11 åbner vi igen teltet op og byder indenfor til gratis GLYNGØRE sildebord. Drikkevarer kan tilkøbes i teltet.

Først en rigtig stor tak til vores bilforhandlere. Vi er super glade for at de også på denne måde vil være med til at give byen liv. Du kan læse mere om byens bilforhandlerne her.

Stor tak til Lions Club Thisted som vil hjælpe os med serveringen og som tak støtter Thisted Handels- og Industriforening deres gode sag og også overskuddet fra salget af drikkevarer går ubeskåret til Lions Club Thisted.

Også stor tak til Nordvest Telt og Serviceudlejning som sponsorerer hovedparten af udgiften til telt, borde og bænke til denne weekends velgørende arrangementer. Husk at vi også afholder Kæmpe Kagebord fredag d. 4. maj til fordel for Stafet for livet, Thisted - Kræftens bekæmpelse.

Dagens program

Kl. 8.30-13: Byens bilforhandlere udstiller på Store Torv

Kl. 8.30-10: Gratis rundstykker og kaffe v. Føtex. Drikkevarer kan købes.

Kl. 11-13: Gratis GLYNGØRE sildebord. Drikkevarer kan købes.

Der sker mere

Der sker meget mere i Thisted