Revikon

Toldbodgade 4, 2. sal, 7700 Thisted

Vi er et registreret revisionsfirma, som er centralt beliggende i Thisted tæt på vore samarbejdspartnere. Revisoren er i dag kundens kernerådgiver. Vi anser ikke nogen opgaver for at være for små eller for store, men tager os personligt af hver enkelt kunde, som vi yder tæt sparring og rådgivning. Hovedparten af Revikons kunder er mindre og mellemstore virksomheder beliggende primært i Nordvestjylland, spredt ud over stort set alle brancher og virksomhedstyper, dog primært håndværk, transport, handel og industri med videre.

Vi yder assistance indenfor alle grene af erhvervet, omfattende primært bogføring, regnskab, revision og budgettering, men også generationsskifte, omstrukturering, virksomhedsomdannelser, dødsboer med videre. Et andet centralt område er økonomisk og skattemæssig rådgivning, hvor vi er vore kunders daglige sparringspartnere med tæt og løbende kontakt samt information. Vi yder endvidere i stort omfang rådgivning og budgetbistand ved opstart af ny virksomhed, hvilket ofte foregår i tæt samarbejde med offentlige etableringsvejledere, således at nyetablerede kunder får tilskud til bistand ved opstart.

Også på IT-området følger vi udviklingen, og vore medarbejdere har kendskab til mange bogføringsprogrammer. Gennemgang af kundens egen EDB-bogføring vil således efter kundens ønske kunne foregå hos kunden på dennes EDB-anlæg eller ved elektronisk overførsel af data til vort EDB-system. Vi tilbyder også fjernsupport. Ved Concorde C5 er vores specialist behjælpelig med installation, opsætning og oplæring.

Vort medlemskab i FSR – Danske revisorer og Revisorgruppen MidtVest sikrer, at vi til enhver tid kan styrke og sikre vort faglige niveau. Vi er en kvalitetsstyret virksomhed, hvilket er kundens garanti for sikre og effektive arbejdsgange. Målet er således både nuværende og kommende kunders tilfredshed, som tillige skal sikres via højt fagligt niveau og god service.

Revikon beskæftiger ud over indehaverne, 2 kontorassistenter, 1 revisorelev og 11 revisorer, heraf 3 registrerede revisorer.

Man-tor: 8.00 - 16.00
Fre: 8.00 - 12:00

Revikon
Toldbodgade 4, 2. sal
7700 Thisted
Telefon: 97 92 08 99

mail info@revikon.dk
web http://www.revikon.dk

 

Flere muligheder

Se alle medlemmer under finans og ejendomme.