Kære kollega

Vi er vildt begejstrede over at kunne invitere dig med til et spændende netværksforløb, der er lavet specielt til detailhandlen i Thisted 

Din investering er din tid

Vi vil sætte fokus på byens styrker og udviklingspotentiale - og sætte fokus på styrken i fællesskabet. Vores mål er at skabe endnu mere byliv - og fællesskab - sammen!

Hvis du også er interesseret i øget salg, endnu mere arbejdsglæde, sammenhold og netværk med dine kolleger i byen - og i at være med til at præge din og vores handelsby, så tilmeld dig til hanne@thistedby.dk. Vi har fået penge bevilget af Thisted Kommune, så din investering er din tid!

Mikkel Pii

Netværksmøderne udvikles og gennemføres af Thisted Handels- og Industriforening i samarbejde med Mikkel Pii fra Retail Consulting Company, der de sidste 20 år har arbejdet med udvikling af ledere og medarbejdere i dansk detailhandel. Tilgangen bliver humoristisk, uformel men seriøs og med en praktisk vinkel på, hvordan vi sammen kan blive endnu bedre!

Mikkel Pii fra RCC har blandt andet medvirket i programmerne “Spis og Spar” på DR1. Tirsdag den 20. juni indledte han sammen med Thisted Handels- og Industriforening et spændende netværksforløb for detailhandlen i Thisted by.

Tilmelding

Hele detailhandlen er velkommen - uanset medlemsstatus. Foreningens øvrige medlemmer fra industri og liberale erhverv er naturligvis også hjertelig velkommen. 

Møderne afholdes såvidt muligt i lokalerne i Jernbanegade 11. Tour de shop afholdes naturligvis hos de enkelte virksomheder. Mere info følger løbende.

Tilmelding til de enkelte møder foregår på mail til Hanne på hanne@thistedby.dk og hvis du ønsker at høre mere, så ring endelig til Hanne på 23 47 70 50

Program

Næste netværksmøde 15. november

Overskriften hedder "Det stærke fællesskab" og også denne gang opfordrer vi til at indehaver el. butikschef tager op til to medarbejdere med. Læs mere og tilmeld dig her

 

Se mere

Tour de Shop - morgenmøder 2017

Kom til vores Tour de Shop-møder, hvor vi hver gang er inviteret indenfor i 4 butikker. Lær hinanden og jeres by bedre at kende – og lær AF hinanden.Læs mere og tilmeld dig her

Se mere

Netværksmøde 7. september 2017

Overskriften hed "Arbejdsglæde og bundlinje" og denne gang kunne indehaver el. butikschef tage op til to medarbejdere med.

Se mere

Netværksmøde 20. juni 2017

Startskuddet på tre-trins-raketten med Mikkel Pii. Denne aften var for indehavere og butikschefer

Se mere

Mere medlemsinfo

Se meget mere medlemsinfo HER