Thy Fitness

Jernbanegade 27, 7700 Thisted

Thy Fitness er et 600 m2 stort fitness og holdtræningscenter beliggende i den tidligere posthusbygning, tæt på stationen og midt i Thisted centrum. Vi har gode p-forhold lige ved døren med 2 timers gratis parkering. Parkering finder sted ved Restaurant Lulu, eller langs bygningen.

I Thy Fitness er det vigtigt for os at skabe det bedst mulige grundlag for, at du kan få en supergod træningsoplevelse her hos os. Derfor er det en høj prioritet for os, at alt fra centerets opbygning til maskiner, holdplan, omklædningsrum osv. er af både høj kvalitet og opbygget med udgangspunkt i jeres behov og træningsvaner. Vi stræber hele tiden på at udvikle centeret, og tager gerne imod dine ønsker.

Thy Fitness rummer også egen klinik, hvor FysioK skaber de bedste rammer for dig med fysioterapeutisk behandling og træning af høj kvalitet. Vi tilbyder tider udenfor normal arbejdstid og i weekenderne.

Derudover samarbejder vi med sygerplejerske Karina Schuster, som står klar til at hjælpe og vejlede dig i din træning. Karina tilbyder rådgivining tirsdag og torsdag formiddag kl. 9.30 - 11.30, eller efter aftale.

Centerets åbningstider:
Døgnåbent

Receptionens åbningstider:
Mandag - Torsdag: 15-20
Tirsdag og Torsdag: 9-12

Thy Fitness
Jernbanegade 27, 1. sal
7700 Thisted
27 52 54 74

mail info@thyfitness.dk
web http://www.thyfitness.dk
facebook https://www.facebook.com/ThyFitness/

Flere muligheder

Se alle medlemmer under sport og fritid.